Design magazin
Design magazin
Távirányító

STILETTO

Távirányító Az RC Stiletto egy távvezérlő, amely giroszkóp érzékelők segítségével működik. A design társai az új csúcskategóriás tévék elegáns részleteivel. A Stiletto karcsú alakja varázspálcára hasonlít. Részletei, mivel az alsó burkolat lágy tapintású bevonattal rendelkezik, és az ívelt forma kényelmes tartást biztosít a felhasználó számára. A kozmetikai rész a távirányító felső részén összegyűjti a gombokat, és fókuszpontot hoz létre a felhasználó számára. Ezenkívül testreszabási mezőt is létrehoz. Fedélük visszajelzést ad a forgáshoz.

Projekt neve : STILETTO, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

STILETTO Távirányító

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.