Design magazin
Design magazin
Távirányító

STILETTO

Távirányító Az RC Stiletto egy távvezérlő, amely giroszkóp érzékelők segítségével működik. A design társai az új csúcskategóriás tévék elegáns részleteivel. A Stiletto karcsú alakja varázspálcára hasonlít. Részletei, mivel az alsó burkolat lágy tapintású bevonattal rendelkezik, és az ívelt forma kényelmes tartást biztosít a felhasználó számára. A kozmetikai rész a távirányító felső részén összegyűjti a gombokat, és fókuszpontot hoz létre a felhasználó számára. Ezenkívül testreszabási mezőt is létrehoz. Fedélük visszajelzést ad a forgáshoz.

Projekt neve : STILETTO, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

STILETTO Távirányító

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.