Design magazin
Design magazin
Távirányító

STILETTO

Távirányító Az RC Stiletto egy távvezérlő, amely giroszkóp érzékelők segítségével működik. A design társai az új csúcskategóriás tévék elegáns részleteivel. A Stiletto karcsú alakja varázspálcára hasonlít. Részletei, mivel az alsó burkolat lágy tapintású bevonattal rendelkezik, és az ívelt forma kényelmes tartást biztosít a felhasználó számára. A kozmetikai rész a távirányító felső részén összegyűjti a gombokat, és fókuszpontot hoz létre a felhasználó számára. Ezenkívül testreszabási mezőt is létrehoz. Fedélük visszajelzést ad a forgáshoz.

Projekt neve : STILETTO, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

STILETTO Távirányító

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.