Design magazin
Design magazin
Távirányító

STILETTO

Távirányító Az RC Stiletto egy távvezérlő, amely giroszkóp érzékelők segítségével működik. A design társai az új csúcskategóriás tévék elegáns részleteivel. A Stiletto karcsú alakja varázspálcára hasonlít. Részletei, mivel az alsó burkolat lágy tapintású bevonattal rendelkezik, és az ívelt forma kényelmes tartást biztosít a felhasználó számára. A kozmetikai rész a távirányító felső részén összegyűjti a gombokat, és fókuszpontot hoz létre a felhasználó számára. Ezenkívül testreszabási mezőt is létrehoz. Fedélük visszajelzést ad a forgáshoz.

Projekt neve : STILETTO, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

STILETTO Távirányító

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.