Design magazin
Design magazin
A Koncepció Figyelmeztető Rendszer

Saving Millions of Lives on the road!

A Koncepció Figyelmeztető Rendszer Miért van a lámpánál narancssárga, de az autófék lámpánál nincs? Az autók manapság csak piros féklámpákkal érkeznek. Ennek az "elavult" figyelmeztető rendszernek jelentős hátrányai vannak, különösen nagyobb sebességnél. A piros figyelmeztető lámpa csak akkor jelenik meg, ha a sofőr megérinti a fékeket. A PACA (előrejelző riasztások az ütközések elkerülésére) előzetes figyelmeztető narancssárga fényt jelenít meg, Mielőtt az vezető jármű vezetője fékezi. Ez lehetővé teszi a második járművezető számára, hogy időben megálljon, és megakadályozza az ütközést. Ez a paradigmaváltás kijavítja az életveszélyes hibát a meglévő tervben.

Projekt neve : Saving Millions of Lives on the road! , A tervezők neve : Anjan Cariappa M M, Ügyfél neve : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  A Koncepció Figyelmeztető Rendszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.