Design magazin
Design magazin
A Koncepció Figyelmeztető Rendszer

Saving Millions of Lives on the road!

A Koncepció Figyelmeztető Rendszer Miért van a lámpánál narancssárga, de az autófék lámpánál nincs? Az autók manapság csak piros féklámpákkal érkeznek. Ennek az "elavult" figyelmeztető rendszernek jelentős hátrányai vannak, különösen nagyobb sebességnél. A piros figyelmeztető lámpa csak akkor jelenik meg, ha a sofőr megérinti a fékeket. A PACA (előrejelző riasztások az ütközések elkerülésére) előzetes figyelmeztető narancssárga fényt jelenít meg, Mielőtt az vezető jármű vezetője fékezi. Ez lehetővé teszi a második járművezető számára, hogy időben megálljon, és megakadályozza az ütközést. Ez a paradigmaváltás kijavítja az életveszélyes hibát a meglévő tervben.

Projekt neve : Saving Millions of Lives on the road! , A tervezők neve : Anjan Cariappa M M, Ügyfél neve : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  A Koncepció Figyelmeztető Rendszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.