Design magazin
Design magazin
A Koncepció Figyelmeztető Rendszer

Saving Millions of Lives on the road!

A Koncepció Figyelmeztető Rendszer Miért van a lámpánál narancssárga, de az autófék lámpánál nincs? Az autók manapság csak piros féklámpákkal érkeznek. Ennek az "elavult" figyelmeztető rendszernek jelentős hátrányai vannak, különösen nagyobb sebességnél. A piros figyelmeztető lámpa csak akkor jelenik meg, ha a sofőr megérinti a fékeket. A PACA (előrejelző riasztások az ütközések elkerülésére) előzetes figyelmeztető narancssárga fényt jelenít meg, Mielőtt az vezető jármű vezetője fékezi. Ez lehetővé teszi a második járművezető számára, hogy időben megálljon, és megakadályozza az ütközést. Ez a paradigmaváltás kijavítja az életveszélyes hibát a meglévő tervben.

Projekt neve : Saving Millions of Lives on the road! , A tervezők neve : Anjan Cariappa M M, Ügyfél neve : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  A Koncepció Figyelmeztető Rendszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.