Design magazin
Design magazin
A Neoklasszikus Rezidencia Újrafelhasználása

Neoclassic Wellness

A Neoklasszikus Rezidencia Újrafelhasználása Neoklasszikus rezidencia, amelyet átalakítottak a wellness és a gyógyfürdő befogadására. Figyelembe véve a kifinomult vakolatdekorációkat, az antik tölgyfa padlókat és a természetes napfényt, a tervezési javaslat az volt, hogy olyan anyagokat vezessen be, amelyek megkülönböztetik a vonalot a régi és az új között. A lavaplaster alkalmazása a padlón és a falakon, laminált formák, üveg- és kvarcmozaikok dominálnak a belső terekben, miközben a színpaletta újradefiniálja a klasszikus identitást. a neoklasszizmus által kibocsátott romantika.

Projekt neve : Neoclassic Wellness, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness A Neoklasszikus Rezidencia Újrafelhasználása

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.