Design magazin
Design magazin
A Neoklasszikus Rezidencia Újrafelhasználása

Neoclassic Wellness

A Neoklasszikus Rezidencia Újrafelhasználása Neoklasszikus rezidencia, amelyet átalakítottak a wellness és a gyógyfürdő befogadására. Figyelembe véve a kifinomult vakolatdekorációkat, az antik tölgyfa padlókat és a természetes napfényt, a tervezési javaslat az volt, hogy olyan anyagokat vezessen be, amelyek megkülönböztetik a vonalot a régi és az új között. A lavaplaster alkalmazása a padlón és a falakon, laminált formák, üveg- és kvarcmozaikok dominálnak a belső terekben, miközben a színpaletta újradefiniálja a klasszikus identitást. a neoklasszizmus által kibocsátott romantika.

Projekt neve : Neoclassic Wellness, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness A Neoklasszikus Rezidencia Újrafelhasználása

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.