Design magazin
Design magazin
A Tervezési Események Programja

Russian Design Pavilion

A Tervezési Események Programja kiállítások, tervpályázatok, műhelyek, oktatási formatervezési tanácsadás és kiadói projektek, amelyek célja az orosz tervezők és márkák külföldi népszerűsítése. Tevékenységeink arra ösztönzik az oroszul beszélő tervezőket, hogy tökéletesítsék tudásukat és készségeiket nemzetközi projektek révén, és segítenek nekik megérteni a tervezői közösségben betöltött szerepüket, termékeik versenyképességének előmozdítását és versenyképességét, valamint valódi innovációk létrehozását.

Projekt neve : Russian Design Pavilion, A tervezők neve : Russian Design Pavilion, Ügyfél neve : RUSSIAN DESIGN PAVILION.

Russian Design Pavilion A Tervezési Események Programja

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.