Design magazin
Design magazin
A Tervezési Események Programja

Russian Design Pavilion

A Tervezési Események Programja kiállítások, tervpályázatok, műhelyek, oktatási formatervezési tanácsadás és kiadói projektek, amelyek célja az orosz tervezők és márkák külföldi népszerűsítése. Tevékenységeink arra ösztönzik az oroszul beszélő tervezőket, hogy tökéletesítsék tudásukat és készségeiket nemzetközi projektek révén, és segítenek nekik megérteni a tervezői közösségben betöltött szerepüket, termékeik versenyképességének előmozdítását és versenyképességét, valamint valódi innovációk létrehozását.

Projekt neve : Russian Design Pavilion, A tervezők neve : Russian Design Pavilion, Ügyfél neve : RUSSIAN DESIGN PAVILION.

Russian Design Pavilion A Tervezési Események Programja

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.