Design magazin
Design magazin
Az Irodahelyiség

C&C Design Creative Headquarters

Az Irodahelyiség A C&C Design kreatív központja egy poszt-ipari műhelyben található. Az épület a vörös téglagyárból átalakult az 1960-as években. Az épület jelenlegi helyzetének és az épület történelmi emlékének védelme érdekében a tervező csapat mindent megtett azért, hogy elkerülje az eredeti épület belső dekorációban történő károsodását. A belsőépítészetben sok fenyőt és bambust használnak. A terek nyitása és zárása, valamint átvitele ügyesen megfogalmazódik. A különböző régiók világítási tervei eltérő vizuális légkört tükröznek.

Projekt neve : C&C Design Creative Headquarters, A tervezők neve : Zheng Peng, Ügyfél neve : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Az Irodahelyiség

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.