Design magazin
Design magazin
Az Irodahelyiség

C&C Design Creative Headquarters

Az Irodahelyiség A C&C Design kreatív központja egy poszt-ipari műhelyben található. Az épület a vörös téglagyárból átalakult az 1960-as években. Az épület jelenlegi helyzetének és az épület történelmi emlékének védelme érdekében a tervező csapat mindent megtett azért, hogy elkerülje az eredeti épület belső dekorációban történő károsodását. A belsőépítészetben sok fenyőt és bambust használnak. A terek nyitása és zárása, valamint átvitele ügyesen megfogalmazódik. A különböző régiók világítási tervei eltérő vizuális légkört tükröznek.

Projekt neve : C&C Design Creative Headquarters, A tervezők neve : Zheng Peng, Ügyfél neve : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Az Irodahelyiség

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.