Design magazin
Design magazin
A Kiállítási És Tárgyalási Hely

All Love in Town Sales Center

A Kiállítási És Tárgyalási Hely A kereskedelmi célú üzlethelyiség ugyanakkor üzleti orientált tevékenységi terület lehet, amely tele van művészettel és esztétikával, akárcsak a színház és a múzeum. A tervezők sokasága soha nem gondolta volna, hogy az emberek és a környezet intenzív kombinációja olyan nélkülözhetetlenné válik, mint amit valaha számítottunk. Olyan belső teret hoztunk létre, amely az emberekkel akkordra húzott akkordra, oly módon, hogy az olcsóbb anyagokat - izzólámpákat, ping-pongot és karácsonyi dekorációs golyókat - lehetőleg legjobban kihasználva. hónapokban az egész iparágban, a jellegzetes formatervezés miatt.

Projekt neve : All Love in Town Sales Center, A tervezők neve : Raynon Chiu, Ügyfél neve : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center A Kiállítási És Tárgyalási Hely

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.