Design magazin
Design magazin
A Kiállítási És Tárgyalási Hely

All Love in Town Sales Center

A Kiállítási És Tárgyalási Hely A kereskedelmi célú üzlethelyiség ugyanakkor üzleti orientált tevékenységi terület lehet, amely tele van művészettel és esztétikával, akárcsak a színház és a múzeum. A tervezők sokasága soha nem gondolta volna, hogy az emberek és a környezet intenzív kombinációja olyan nélkülözhetetlenné válik, mint amit valaha számítottunk. Olyan belső teret hoztunk létre, amely az emberekkel akkordra húzott akkordra, oly módon, hogy az olcsóbb anyagokat - izzólámpákat, ping-pongot és karácsonyi dekorációs golyókat - lehetőleg legjobban kihasználva. hónapokban az egész iparágban, a jellegzetes formatervezés miatt.

Projekt neve : All Love in Town Sales Center, A tervezők neve : Raynon Chiu, Ügyfél neve : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center A Kiállítási És Tárgyalási Hely

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.