Design magazin
Design magazin
Szék

Place

Szék A Place költői és nélkülözhetetlen szék, a formális formatervezés egyik példája vonzó vonzerővel. Ez a szék ötvözi a kifinomult technikai tervezést és a hagyományos kiviteleket. A hely az, hogy megpróbálja megmondani az objektumnak a formák és színek játékának segítségével, hogy átvillanjon, az extravagáns és egyszerűség szempontjából, ami egy helyet megkülönböztető, másoktól különböztet meg.

Projekt neve : Place, A tervezők neve : TANA-Gaetano Avitabile, Ügyfél neve : Gae Avitabile_ Tana.

Place Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.