Design magazin
Design magazin
Szék

Place

Szék A Place költői és nélkülözhetetlen szék, a formális formatervezés egyik példája vonzó vonzerővel. Ez a szék ötvözi a kifinomult technikai tervezést és a hagyományos kiviteleket. A hely az, hogy megpróbálja megmondani az objektumnak a formák és színek játékának segítségével, hogy átvillanjon, az extravagáns és egyszerűség szempontjából, ami egy helyet megkülönböztető, másoktól különböztet meg.

Projekt neve : Place, A tervezők neve : TANA-Gaetano Avitabile, Ügyfél neve : Gae Avitabile_ Tana.

Place Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.