Design magazin
Design magazin
Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A

Pupil 108

Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A 108-as tanuló: A legolcsóbb Windows 8 konvertálható eszköz az oktatáshoz. Új felület és egy teljesen új tapasztalat a tanulásban. A 108 tanuló a tabletta és a laptop világát egyaránt átváltva váltja fel a kettőt, és javítja az oktatás teljesítményét. A Windows 8 új tanulási lehetőségeket nyit meg, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az érintőképernyő és a számtalan alkalmazás előnyeit. Az Intel® Education Solutions része, a Pupil 108 a világ minden táján a legolcsóbb és legmegfelelőbb megoldás az osztálytermekhez.

Projekt neve : Pupil 108, A tervezők neve : Jp Inspiring Knowledge, Ügyfél neve : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.