Design magazin
Design magazin
Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A

Pupil 108

Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A 108-as tanuló: A legolcsóbb Windows 8 konvertálható eszköz az oktatáshoz. Új felület és egy teljesen új tapasztalat a tanulásban. A 108 tanuló a tabletta és a laptop világát egyaránt átváltva váltja fel a kettőt, és javítja az oktatás teljesítményét. A Windows 8 új tanulási lehetőségeket nyit meg, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az érintőképernyő és a számtalan alkalmazás előnyeit. Az Intel® Education Solutions része, a Pupil 108 a világ minden táján a legolcsóbb és legmegfelelőbb megoldás az osztálytermekhez.

Projekt neve : Pupil 108, A tervezők neve : Jp Inspiring Knowledge, Ügyfél neve : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.