Design magazin
Design magazin
Szék

Desire

Szék A Desire egy olyan szék, amelynek célja a szenvedély és a vágy növelése sima alakja és puha színe mellett. Nem a pihenni vágyók számára készült, hanem egy szék olyan szemtelen emberek számára, akik minden érzékkel élvezetet keresnek. Az eredeti elképzelést a könny alakja ihlette, de a modellezés során eltorzult annak érdekében, hogy megkapja ezt a szelíd és kecses figurát, provokálva azt az érzést, hogy meg akarnak érni, felhasználni és a birtokod lenni.

Projekt neve : Desire, A tervezők neve : Vasil Velchev, Ügyfél neve : MAGMA graphics.

Desire Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.