Design magazin
Design magazin
Szék

Desire

Szék A Desire egy olyan szék, amelynek célja a szenvedély és a vágy növelése sima alakja és puha színe mellett. Nem a pihenni vágyók számára készült, hanem egy szék olyan szemtelen emberek számára, akik minden érzékkel élvezetet keresnek. Az eredeti elképzelést a könny alakja ihlette, de a modellezés során eltorzult annak érdekében, hogy megkapja ezt a szelíd és kecses figurát, provokálva azt az érzést, hogy meg akarnak érni, felhasználni és a birtokod lenni.

Projekt neve : Desire, A tervezők neve : Vasil Velchev, Ügyfél neve : MAGMA graphics.

Desire Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.