Design magazin
Design magazin
Szék

Desire

Szék A Desire egy olyan szék, amelynek célja a szenvedély és a vágy növelése sima alakja és puha színe mellett. Nem a pihenni vágyók számára készült, hanem egy szék olyan szemtelen emberek számára, akik minden érzékkel élvezetet keresnek. Az eredeti elképzelést a könny alakja ihlette, de a modellezés során eltorzult annak érdekében, hogy megkapja ezt a szelíd és kecses figurát, provokálva azt az érzést, hogy meg akarnak érni, felhasználni és a birtokod lenni.

Projekt neve : Desire, A tervezők neve : Vasil Velchev, Ügyfél neve : MAGMA graphics.

Desire Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.