Design magazin
Design magazin
Szék

Desire

Szék A Desire egy olyan szék, amelynek célja a szenvedély és a vágy növelése sima alakja és puha színe mellett. Nem a pihenni vágyók számára készült, hanem egy szék olyan szemtelen emberek számára, akik minden érzékkel élvezetet keresnek. Az eredeti elképzelést a könny alakja ihlette, de a modellezés során eltorzult annak érdekében, hogy megkapja ezt a szelíd és kecses figurát, provokálva azt az érzést, hogy meg akarnak érni, felhasználni és a birtokod lenni.

Projekt neve : Desire, A tervezők neve : Vasil Velchev, Ügyfél neve : MAGMA graphics.

Desire Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.