Design magazin
Design magazin
Szék

Desire

Szék A Desire egy olyan szék, amelynek célja a szenvedély és a vágy növelése sima alakja és puha színe mellett. Nem a pihenni vágyók számára készült, hanem egy szék olyan szemtelen emberek számára, akik minden érzékkel élvezetet keresnek. Az eredeti elképzelést a könny alakja ihlette, de a modellezés során eltorzult annak érdekében, hogy megkapja ezt a szelíd és kecses figurát, provokálva azt az érzést, hogy meg akarnak érni, felhasználni és a birtokod lenni.

Projekt neve : Desire, A tervezők neve : Vasil Velchev, Ügyfél neve : MAGMA graphics.

Desire Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.