Design magazin
Design magazin
A Kreatív Átalakítás

Redefinition

A Kreatív Átalakítás A projekt rövid ideje a hegyi környezet megtartása volt, anélkül, hogy rusztikus emlékeket bocsátottak volna ki a domináns hegyi lakóhelyi tipológiákról. Ez egy tipikus hegyi ház jelentős felújítását jelentette. Minden a helyszínen készülne, alapanyagként fém, fenyő és ásványi adalékanyagok felhasználásával, emberi munkaerővel és szakértelemmel. A fő gondolat az volt, hogy lehetővé tegyék a tárgyak használatának és szentimentális értékének megszerzését, miután a tulajdonosok hasznosnak és ismerősnek találják őket, valamint az anyagok átalakító erejét szem előtt tartva tervezzék.

Projekt neve : Redefinition, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : BllendDesignOffice.

Redefinition A Kreatív Átalakítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.