Design magazin
Design magazin
A Kreatív Átalakítás

Redefinition

A Kreatív Átalakítás A projekt rövid ideje a hegyi környezet megtartása volt, anélkül, hogy rusztikus emlékeket bocsátottak volna ki a domináns hegyi lakóhelyi tipológiákról. Ez egy tipikus hegyi ház jelentős felújítását jelentette. Minden a helyszínen készülne, alapanyagként fém, fenyő és ásványi adalékanyagok felhasználásával, emberi munkaerővel és szakértelemmel. A fő gondolat az volt, hogy lehetővé tegyék a tárgyak használatának és szentimentális értékének megszerzését, miután a tulajdonosok hasznosnak és ismerősnek találják őket, valamint az anyagok átalakító erejét szem előtt tartva tervezzék.

Projekt neve : Redefinition, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : BllendDesignOffice.

Redefinition A Kreatív Átalakítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.