Design magazin
Design magazin
Az Ifjúsági Divatlánc

Trend Platter

Az Ifjúsági Divatlánc A márkának a „változatosság” és a „mix-and-match” tulajdonságainak élénk szemléltetéseként a „Trend Platter” a márka akcentusát hozza fel a divatos formatervezési stílusok széles választéka révén, kezdve a klasszikus és az évjáratotól a modernig és a minimálig. A fekete boltíves mennyezet klasszikus módon mutatja be a divatot, míg a kockás padló évjáratos megjelenést kölcsönöz. A fehér terület minimalista egyszerűséget mutat, míg a modern zóna hűvös fekete és metál színekkel van tele. A különféle stílusok egyedi tervezésű hátterei kreatív megközelítést jelentenek a márka vonásainak kiemelésében.

Projekt neve : Trend Platter, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : PMTD Ltd..

Trend Platter Az Ifjúsági Divatlánc

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.