Design magazin
Design magazin
Az Ifjúsági Divatlánc

Trend Platter

Az Ifjúsági Divatlánc A márkának a „változatosság” és a „mix-and-match” tulajdonságainak élénk szemléltetéseként a „Trend Platter” a márka akcentusát hozza fel a divatos formatervezési stílusok széles választéka révén, kezdve a klasszikus és az évjáratotól a modernig és a minimálig. A fekete boltíves mennyezet klasszikus módon mutatja be a divatot, míg a kockás padló évjáratos megjelenést kölcsönöz. A fehér terület minimalista egyszerűséget mutat, míg a modern zóna hűvös fekete és metál színekkel van tele. A különféle stílusok egyedi tervezésű hátterei kreatív megközelítést jelentenek a márka vonásainak kiemelésében.

Projekt neve : Trend Platter, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : PMTD Ltd..

Trend Platter Az Ifjúsági Divatlánc

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.