Design magazin
Design magazin
Az Automatikus Kávéfőző

F11

Az Automatikus Kávéfőző Az egyszerű és elegáns, tiszta vonalak és a kiváló minőségű alapanyagokból az F11 formatervezés professzionális és otthoni környezetben is megfelelő. A színes, 7 "-es érintőképernyő rendkívül egyszerűen használható és intuitív. Az F11 egy" egygombos "gép, ahol testreszabhatja a kívánt italokat a gyors kiválasztáshoz. Nagyobb babtartály, víztartály és talajtartály áll rendelkezésre a csúcsidő kezelésére. A szabadalmazott sörfőző nyomás alatt álló eszpresszót vagy nem túlnyomásos rendszeres kávét kínál, és az aromát a lapos kerámia pengék garantálják.

A Biztonsági Eszköz

G2 Face Recognition

A Biztonsági Eszköz A kiváló minőségű anyagok és a formatervezés egyszerűsége miatt ez a biztonsági arcfelismerő eszköz képzeletbeli, stílusos és robusztus. Belső szintű fejlett technológia, hogy ez a világ egyik leggyorsabb és nagyon pontos legyen, senki sem tudja megcsalni az algoritmust. Vízálló termék, atmoszférikus fényszóróval a hátoldalán, hogy még a leghidegebb irodában is környezeti hangulatot teremtsen. A kompakt méret miatt szinte mindenhol elfér, az alak pedig lehetővé teszi vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezését.

A Fejlődő Bútor

dotdotdot.frame

A Fejlődő Bútor Az otthonok egyre kisebbek, ezért sokoldalú, könnyű bútorokra van szükségük. A Dotdotdot.Frame az első mobil, testreszabható bútorrendszer a piacon. Hatékony és kompakt, a váz rögzíthető a falhoz, vagy ahhoz támaszkodhat, hogy otthonát könnyen el lehessen helyezni. Testreszabhatósága a 96 lyukból és a hozzájuk illeszkedő kiegészítők széles skálájából származik. Használjon egyet, vagy csatlakoztasson több rendszert szükség szerint együtt - van egy végtelen kombináció.

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer

Spider Bin

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer A Spider bin egy univerzális és gazdaságos megoldás az újrahasznosítható anyagok válogatására. Felugró tartályok csoportja készül otthoni, irodai vagy kültéri célokra. Az egyiknek két alapvető része van: keret és táska. Könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, kényelmes szállítani és tárolni, mert sík lehet, ha nem használja. A vásárlók az internetes pókkosarat megrendelik, ahol igényeik szerint választhatják meg a méretét, a pókkosarak számát és a táska típusát.

A Fahéjas Tekercs Mézzel

Heaven Drop

A Fahéjas Tekercs Mézzel A Heaven Drop egy tiszta mézzel töltött fahéjas tekercs, amelyet tea felhasználnak. Az ötlet az volt, hogy két külön felhasznált ételt egyesítsen, és egy teljesen új terméket készítsen. A tervezőket a fahéjas tekercs felépítése ihlette, a henger formáját méztartályként használták, és a fahéjas tekercsek csomagolása céljából méhviaszt használták a fahéjas tekercsek elkülönítésére és csomagolására. A felületén egyiptomi alakok vannak feltüntetve, és azért van, mert az egyiptomiak voltak az első emberek, akik felismerték a fahéj fontosságát és kincsként használják a mézet! Ez a termék a mennyek szimbóluma lehet a teáscsészeiben.

Az Étel

Drink Beauty

Az Étel A Drink Beauty olyan, mint egy gyönyörű ékszer, amelyet inni lehet! Két tárgy kombinációját készítettük, amelyeket külön használtunk a teával: szikla cukorkák és citromos szelet. Ez a kivitel teljesen ehető. A citromszeletek hozzáadásával a cukorka szerkezetéhez íz hihetetlenül jobbá válik, és élelmezési értéke növekszik a citrom-vitaminok miatt. A tervezők egyszerűen cserélték ki azokat a pálcákat, amelyekhez a sziklacukor kristályokat tartották, egy szelet szárított citrommal. Az Drink Beauty a modern világ teljes példája, amely összehozza a szépséget és a hatékonyságot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.