Design magazin
Design magazin
Lakóház

Casa Lupita

Lakóház A Casa Lupita tiszteleg a mexikói és történelmi szomszédságában fekvő Merida klasszikus gyarmati építészetével. Ez a projekt magában foglalta a kaszona helyreállítását, amelyet örökségvédelmi helynek tekintnek, valamint építészeti, belső, bútor- és tájépítést. A projekt fogalmi előfeltétele a gyarmati és a kortárs építészet egymás mellé helyezése.

A Cifi Fánk Óvoda

CIFI Donut

A Cifi Fánk Óvoda A CIFI Donut Óvoda lakossági közösséghez tartozik. Annak érdekében, hogy létrehozzon egy óvodai oktatási tevékenységi helyet, amely integrálja a gyakorlati megvalósíthatóságot és a szépséget, megpróbálja ötvözni az értékesítési teret az oktatási terekkel. A háromdimenziós tereket összekötő gyűrűs szerkezet révén az épület és a táj harmonikusan integrálódik, szórakoztató és oktatási jelentőségű tevékenységi helyet képezve.

A Likőr

GuJingGong

A Likőr Az emberek által átadott kulturális történeteket a csomagoláson mutatják be, és a sárkány ivási mintáit aprólékosan rajzolják. A sárkányt Kínában tiszteletben tartják, és az kedvesség jelképezi. Az ábrán a Sárkány jön ki inni. Mivel a bor vonzza, a borosüveg körül mozog, hozzáadva olyan hagyományos elemeket, mint a Xiangyun, a palota, a hegy és a folyó, ami megerősíti a Gujing tribute bor legendáját. A doboz kinyitása után lesz egy réteg kartonpapírt illusztrációkkal, hogy a doboz kinyitása után teljes megjelenési hatással bírjon.

Az Étterem

Thankusir Neverland

Az Étterem A teljes projekt területe meglehetősen nagy, az elektromos áram és a víz átalakításának, valamint a központi légkondicionálásnak, valamint az egyéb konyhai felszereléseknek és felszereléseknek a költségei magas, tehát a belső tér díszítésére rendelkezésre álló költségvetés meglehetősen korlátozott, így a tervezők a „ maga az épület természeti szépsége ", ami nagy meglepetést jelent. A tetőt úgy módosították, hogy tetejére különféle méretű égőfényeket helyeztek be. A nap folyamán a nap ragyog az égbolton, természetet és harmonikus fényhatást hoz létre.

Gyűrű

Ohgi

Gyűrű Mimaya Dale, az Ohgi gyűrű tervezője szimbolikus üzenetet küldött ezzel a gyűrűvel. A gyűrű inspirációja a japán összecsukható rajongók pozitív jelentéseiből származott, és mennyire szeretik őket a japán kultúrában. Az anyag 18K sárga aranyat és zafírt használ fel, és fényűző aurát hoznak létre. Sőt, a lehajtható ventilátor egy gyűrűn ül egy szögben, amely egyedi szépséget ad. Terve a keleti és a nyugati egység.

Levélnyitó

Memento

Levélnyitó Mindegyik hálás. Levélnyitók sorozata, amely a foglalkozásokat tükrözi: A Memento nem csupán eszközkészlet, hanem tárgyak sorozata is, amely kifejezi a felhasználó háláját és érzéseit. A termék-szemantika és a különböző szakmák egyszerű képei révén az egyes Memento darabok kivitele és egyedi felhasználási módjai különféle szívből származó élményeket adnak.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.