Design magazin
Design magazin
Teafőző

Grundig Serenity

Teafőző A Serenity egy kortárs teafőző, amely az örömteli felhasználói élményre összpontosít. A projekt elsősorban az esztétikai elemekre és a felhasználói élményre összpontosít, mivel a fő cél azt javasolja, hogy a termék különbözzen a meglévőktől. A teafőző dokkja kisebb, mint a test, amely lehetővé teszi, hogy a termék a földre nézzen, és egyedi identitást kölcsönöz. A kissé ívelt test, szeletelt felületekkel kombinálva is támogatja a termék egyedi identitását.

A Csillár

Lory Duck

A Csillár A Lory Duck sárgarézből és epoxi üvegből készült modulokból álló felfüggesztési rendszerként van kialakítva, amelyek mindegyike hasonlít egy kacsa, amely könnyedén csúszik át a hideg vizeken. A modulok konfigurálhatóságot is kínálnak; egyetlen érintéssel bármelyik irány bármilyen irányba állítható és tetszőleges magasságban lefagyhat. A lámpa alapeleme viszonylag gyorsan született. Hónapos kutatásra és fejlesztésre volt szüksége számtalan prototípussal, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt és a lehető legjobb megjelenést minden lehetséges szögből.

Női Ruha Kollekció

Hybrid Beauty

Női Ruha Kollekció A Hybrid Beauty kollekció célja, hogy a ravaszságot használja a túlélési mechanizmusként. Az alapozott aranyos funkciók a szalagok, fodrok és virágok, amelyeket a hagyományos malomipari és couture technikák újítanak fel. Ez újjáépíti a régi couture technikákat a modern hibridhez, amely romantikus, sötét, de örök. A Hybrid Beauty teljes tervezési folyamata elősegíti a fenntarthatóságot, hogy időtálló terveket hozzon létre.

A Könnyű Portál Jövőbeli Vasúti Város

Light Portal

A Könnyű Portál Jövőbeli Vasúti Város A Világportál a Yibin nagysebességű vasúti város főterve. Az életmód reformja egész évben minden korosztály számára ajánlott. A 2019. június óta működő Yibin nagysebességű vasútállomás mellett, a Yibin Greenland Center 160 méter magas, vegyes használatú ikertornyokkal rendelkezik, amelyek integrálják az építészetet és a természetet az 1 km hosszú tájúttal. Yibin története több mint 4000 év, és a bölcsesség és a kultúra felhalmozódik, csakúgy, mint a folyó üledéke Yibin fejlődését jelölte meg. Az ikertornyok könnyű portálként szolgálnak a látogatók irányításához, valamint mérföldkőnek számítanak a lakosok számára.

Fogászati Klinika

Clinique ii

Fogászati Klinika A Clinique ii egy magán fogszabályozó klinika egy olyan véleményvezetőnek és lámpának, aki tudományágában a legfejlettebb technikákat és anyagokat alkalmazza és kutatja. Az építészek egy implantátum-koncepciót terveztek, amely a nagy pontosságú orvosi eszközök ortodontikus jellegzetes használatán alapszik, mint formatervezési alapelv az egész térben. A belső falfelületek és a bútorok zökkenőmentesen beleolvadnak egy fehér héjba egy sárga korian fröccsenéssel, ahol az élvonalbeli orvosi technológia beültetésre kerül.

A Megalopolis X Shenzhen Szuper Központja

Megalopolis X

A Megalopolis X Shenzhen Szuper Központja A Megalopolis X lesz az új központ a nagyobb öböl környékén, Hongkong és Shenzhen közötti határ közelében. A fő terv integrálja az építészetet a gyalogos hálózatokkal, parkokkal és nyilvános terekkel. A föld feletti és a föld feletti közlekedési hálózatokat úgy tervezik, hogy maximalizálják a városi összeköttetést. A föld alatti fenntartható infrastruktúra-hálózat gondos módon biztosítja a távhűtést és az automatikus hulladékkezelést. A cél egy kreatív főterv-keret létrehozása annak kidolgozására, hogy a városokat miként tervezik a jövőben.