Design magazin
Design magazin
Az Iroda

Phuket VIP Mercury

Az Iroda A nyitottság és a márka mélyreható felfedezése témája alapján felfedezte a kialakítást, és létrehozta a vizuális kibővíthetőség és a márkatörténet vizuális integrációját a bolygóval, mint a fő kreatív elemmel. A terv az alábbi három problémát oldotta meg új vizuális gondolkodásmóddal: a tér nyitottsága és a funkciók egyensúlya; A tér funkcionális területeinek felosztása és kombinációja; Az alapvető térbeli stílus szabályossága és megváltozása.

A Webhely

Travel

A Webhely A kialakítás minimalista stílust használt, hogy ne terhelje meg a felhasználói élményt felesleges információkkal. Ugyancsak nagyon nehéz a minimalista stílust alkalmazni az utazási ágazatban, mivel az egyszerű és áttekinthető kialakítás mellett a felhasználónak teljes információkat kell megszereznie utazásáról, és ezt nem könnyű kombinálni.

Kávéscsésze És Csészealj

WithDelight

Kávéscsésze És Csészealj A falatos falatos édességételek kiszolgálása sok különböző kultúra részét képezi, mivel szokás egy csésze kávét szolgálni török örömmel Törökországban, biscotti-t Olaszországban, churros-t Spanyolországban és dátumokat Arábiában. A hagyományos csészealjak esetében ezek a kezek azonban csúsznak a forró kávéscsésze felé, és megtapadnak vagy megnedvesednek a kávéfoltokból. Ennek elkerülése érdekében a kávéscsészében van egy csészealj, amelynek külön nyílásai vannak, és amelyek a kávé kezét a helyén tartják. Mivel a kávé az egyik alapvető fontosságú forró ital, a kávéfogyasztás minőségének javítása fontos a mindennapi élet szempontjából.

A Márkajelzés És A Csomagolás

Leman Jewelry

A Márkajelzés És A Csomagolás A Leman Jewelry új identitásának vizuális megoldása egy teljesen új rendszer volt, amely a luxus, a kifinomult, de mégis kifinomult és minimális érzetet keltette. Az új embléma, amelyet a Leman munkafolyamata inspirált, a haute couture formatervezési szolgáltatást, azáltal, hogy minden csillag- vagy szikra-szimbólumot körülvevő gyémánt alakzatot elkészített, kifinomult szimbólumot készített, és visszatükrözi a gyémánt ragyogó hatását. A nyomon követés után az összes kiegészítő anyagot kiváló minőségű részletekkel állították elő, hogy kiemeljék és gazdagítsák az új márka vizuális elemeinek luxusát.

A Kiállítás

LuYu

A Kiállítás A művészet befolyásolja az életet, és az élet mély gondolkodást és értelmezést hoz a művészetben. A művészet és az élet közötti távolság lehet a napi ingázáson. Ha gondosan eszik minden ételt, művészeté változtathatja az életét. A tervező alkotása szintén művészet, amelyet saját gondolataival állít elő. A technikák eszközök, a kifejezések pedig eredmények. Csak gondolatokkal lesznek igazán jó dolgok.

Lakóépület Előcsarnok És Társalgó

Light Music

Lakóépület Előcsarnok És Társalgó A lakossági előcsarnok és társalgó kialakítása érdekében Armand Graham és Aaron Yassin, a New York-i székhelyű A + A Stúdió a jazzről szerette volna összekapcsolni a teret Adams Morgan dinamikus szomszédságával Washington DC-ben, ahol az éjszakai élet és a zenei jelenet a punk rockhoz való Go-go és az elektronika mindig is központi szerepet játszottak. Ez a kreatív ihletésük; az eredmény egy olyan egyedülálló tér, amely ötvözi a legmodernebb digitális gyártási módszereket a tradicionális kézműves technikákkal, hogy magával ragadó világot hozzon létre saját impulzusával és ritmusával, amely tisztelettel ad okot a DC élénk eredeti zenéjére.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.