Design magazin
Design magazin
A Magánlakás

House L019

A Magánlakás Az egész házban egyszerű, de kifinomult anyag- és színkoncepciót használt. Fehér falak, fa tölgyfa padló és helyi mészkő fürdőszobákhoz és kéményekhez. A pontosan kidolgozott részletek érzékeny luxus hangulatát idézik elő. A pontosan összeállított kilátások meghatározzák a szabadon lebegő L alakú lakóterületet.

Projekt neve : House L019, A tervezők neve : Stephan Maria Lang, Ügyfél neve : Stephan Maria Lang Architektengesellschaft.

House L019 A Magánlakás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.