Design magazin
Design magazin
Az Interaktív Művészeti Installáció

Pulse Pavilion

Az Interaktív Művészeti Installáció A Pulse Pavilion egy interaktív installáció, amely több érzékszervi élményben egyesíti a fényt, a színeket, a mozgást és a hangot. Külső részén egy egyszerű fekete doboz található, de belépve belemerül az illúzióba, hogy a led lámpák, a pulzáló hang és az élénk grafika együtt teremtenek. A színes kiállítási identitást a pavilon szellemében hozzák létre, a pavilon belsejéből származó grafika és egyedi tervezésű betűkészlet felhasználásával.

Projekt neve : Pulse Pavilion, A tervezők neve : József Gergely Kiss, Ügyfél neve : KJG Design.

Pulse Pavilion Az Interaktív Művészeti Installáció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.