Design magazin
Design magazin
Az Interaktív Művészeti Installáció

Pulse Pavilion

Az Interaktív Művészeti Installáció A Pulse Pavilion egy interaktív installáció, amely több érzékszervi élményben egyesíti a fényt, a színeket, a mozgást és a hangot. Külső részén egy egyszerű fekete doboz található, de belépve belemerül az illúzióba, hogy a led lámpák, a pulzáló hang és az élénk grafika együtt teremtenek. A színes kiállítási identitást a pavilon szellemében hozzák létre, a pavilon belsejéből származó grafika és egyedi tervezésű betűkészlet felhasználásával.

Projekt neve : Pulse Pavilion, A tervezők neve : József Gergely Kiss, Ügyfél neve : KJG Design.

Pulse Pavilion Az Interaktív Művészeti Installáció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.