Design magazin
Design magazin
Az Interaktív Művészeti Installáció

Pulse Pavilion

Az Interaktív Művészeti Installáció A Pulse Pavilion egy interaktív installáció, amely több érzékszervi élményben egyesíti a fényt, a színeket, a mozgást és a hangot. Külső részén egy egyszerű fekete doboz található, de belépve belemerül az illúzióba, hogy a led lámpák, a pulzáló hang és az élénk grafika együtt teremtenek. A színes kiállítási identitást a pavilon szellemében hozzák létre, a pavilon belsejéből származó grafika és egyedi tervezésű betűkészlet felhasználásával.

Projekt neve : Pulse Pavilion, A tervezők neve : József Gergely Kiss, Ügyfél neve : KJG Design.

Pulse Pavilion Az Interaktív Művészeti Installáció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.