Design magazin
Design magazin
Az Interaktív Művészeti Installáció

Pulse Pavilion

Az Interaktív Művészeti Installáció A Pulse Pavilion egy interaktív installáció, amely több érzékszervi élményben egyesíti a fényt, a színeket, a mozgást és a hangot. Külső részén egy egyszerű fekete doboz található, de belépve belemerül az illúzióba, hogy a led lámpák, a pulzáló hang és az élénk grafika együtt teremtenek. A színes kiállítási identitást a pavilon szellemében hozzák létre, a pavilon belsejéből származó grafika és egyedi tervezésű betűkészlet felhasználásával.

Projekt neve : Pulse Pavilion, A tervezők neve : József Gergely Kiss, Ügyfél neve : KJG Design.

Pulse Pavilion Az Interaktív Művészeti Installáció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.