Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Papillon

A Dohányzóasztal A Papillon egy szobrászati, mégis funkcionális dohányzóasztal, amely egyszerűen és elegánsan megoldja a könyvek és folyóiratok asztali használatát, tárolását vagy elrendezését. Egyetlen, lapos elemet kombinálnak a térszerkezetbe, és azt szabadon el lehet helyezni egy üveglap alá, ezáltal ferde tárolóhelyet biztosítva, amely mindig tartalmát laza sorrendbe hozza. Az üres elemek mellett a támasztó elemek véletlenszerű harmóniában idézik elő a leveleket és a nyitott könyveket, amelyek csak finoman mutálnak azáltal, hogy az olvasóanyag felhalmozódik.

Projekt neve : Papillon, A tervezők neve : Oliver Bals, Ügyfél neve : bcndsn.

Papillon A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.