Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Papillon

A Dohányzóasztal A Papillon egy szobrászati, mégis funkcionális dohányzóasztal, amely egyszerűen és elegánsan megoldja a könyvek és folyóiratok asztali használatát, tárolását vagy elrendezését. Egyetlen, lapos elemet kombinálnak a térszerkezetbe, és azt szabadon el lehet helyezni egy üveglap alá, ezáltal ferde tárolóhelyet biztosítva, amely mindig tartalmát laza sorrendbe hozza. Az üres elemek mellett a támasztó elemek véletlenszerű harmóniában idézik elő a leveleket és a nyitott könyveket, amelyek csak finoman mutálnak azáltal, hogy az olvasóanyag felhalmozódik.

Projekt neve : Papillon, A tervezők neve : Oliver Bals, Ügyfél neve : bcndsn.

Papillon A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.