Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Papillon

A Dohányzóasztal A Papillon egy szobrászati, mégis funkcionális dohányzóasztal, amely egyszerűen és elegánsan megoldja a könyvek és folyóiratok asztali használatát, tárolását vagy elrendezését. Egyetlen, lapos elemet kombinálnak a térszerkezetbe, és azt szabadon el lehet helyezni egy üveglap alá, ezáltal ferde tárolóhelyet biztosítva, amely mindig tartalmát laza sorrendbe hozza. Az üres elemek mellett a támasztó elemek véletlenszerű harmóniában idézik elő a leveleket és a nyitott könyveket, amelyek csak finoman mutálnak azáltal, hogy az olvasóanyag felhalmozódik.

Projekt neve : Papillon, A tervezők neve : Oliver Bals, Ügyfél neve : bcndsn.

Papillon A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.