Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Papillon

A Dohányzóasztal A Papillon egy szobrászati, mégis funkcionális dohányzóasztal, amely egyszerűen és elegánsan megoldja a könyvek és folyóiratok asztali használatát, tárolását vagy elrendezését. Egyetlen, lapos elemet kombinálnak a térszerkezetbe, és azt szabadon el lehet helyezni egy üveglap alá, ezáltal ferde tárolóhelyet biztosítva, amely mindig tartalmát laza sorrendbe hozza. Az üres elemek mellett a támasztó elemek véletlenszerű harmóniában idézik elő a leveleket és a nyitott könyveket, amelyek csak finoman mutálnak azáltal, hogy az olvasóanyag felhalmozódik.

Projekt neve : Papillon, A tervezők neve : Oliver Bals, Ügyfél neve : bcndsn.

Papillon A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.