Design magazin
Design magazin
A Bluetooth Karóra

Knotch

A Bluetooth Karóra Az emberek naponta több mint 150 alkalommal ellenőrzik telefonját. A manapság tervezett okos órák csak egy újabb mobil eszköz az ön karóráján belül. Az Akira Samson Design „Knotch” egy intelligens karóra, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy értesítéseket / nem fogadott értesítéseket fogadjon a telefon Bluetooth-kapcsolatáról, és rezgési visszajelzést adjon, így az emberek ritkábban ellenőrzik telefonját. A „Knotch” jó áttekinthetőséggel és felhasználóbarát felhasználói felülettel rendelkezik. A „Knotch” költséghatékony óra, ezért azok a fiatalok, akik követni akarják a divat trendeket és fejleszteni a technológiát, könnyen megfizethetik azt.

Projekt neve : Knotch, A tervezők neve : Akira Deng, Samson So, Ügyfél neve : Akira Samson Design.

Knotch A Bluetooth Karóra

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.