Design magazin
Design magazin
A Többfunkciós Mankók

Lazarus

A Többfunkciós Mankók egy egyszerű, lehetséges nem elektromos munkaerőgép, amelyet valóban a fogyatékkal élők társadalmi interakciójához és rehabilitációjához terveztek. A kellemetlenség kedvéért tökéletesen utánozza a hétköznapi emberek járási folyamatát. Például mindig mozgatja a karját a láb másik oldalán. a fogyatékkal élő lábak ezzel léphetnek fel a lépcsőn, mert képes a vesszők kirakására. A vesszők tökéletes székké alakíthatók. Ha nem, Lazarus vesszőket tölt be. Orvosi gépként a Lazarus hatékony, mivel a felhasználó fokozatosan és automatikusan rehabilitálhat normál társadalmi interakció során, nem hagyhatja abba a rehabilitációs munkát

Projekt neve : Lazarus, A tervezők neve : Sung-Hyeon Yoo, Ügyfél neve : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus A Többfunkciós Mankók

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.