Design magazin
Design magazin
Adatmegjelenítés

Arab spring

Adatmegjelenítés Ez a projekt a 2011-ben Észak-Afrikában zajló konfliktusokon alapult. Események, amelyek tevékenységének csúcsa tavasszal zajlott, és „Arab tavasz” elnevezésű. A projekt egy spirál stílusú ütemterv, amely a konfliktus kezdetét és végét jelöli. És a konfliktus végén a dátumok jelölik a konfliktus kimenetelét. A vonal telítettsége a forradalom áldozatainak száma. Tehát megfigyelhetjük a történelmi pillanatok alapvető időmintáját. Az ilyen adatmegjelenítés fejlesztésének legfontosabb paramétereinek az eredeti információ egyszerűségének és felépítésének kell lennie.

Projekt neve : Arab spring, A tervezők neve : Kirill Khachaturov, Ügyfél neve : RBC.

Arab spring Adatmegjelenítés

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.