Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Sott'Aqua Marino

A Fürdőszobai Bútorok A Sott'Aqua Marino kollekció a víz alatti világ kreatív részleteivel egészíti ki a fürdőszobákat, és luxus lehetőséget kínál arra, hogy saját fürdőszobáját tervezze a rendelkezésre álló modulációs lehetőségek széles skálájának felhasználásával. A Sott'Aqua Marino mindenki számára egyedi tervezési megközelítést kínál. fürdőszobája rugalmasan használható egy- vagy dupla mosdószekrényekkel.A falra szerelt kerek tükör akasztóval szintén rejtett világítási rendszert tartalmaz. A kerekeken található cédrusláda oszlopmosóként is szolgál.

Projekt neve : Sott'Aqua Marino, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Sott'Aqua Marino A Fürdőszobai Bútorok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.