Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Sott'Aqua Marino

A Fürdőszobai Bútorok A Sott'Aqua Marino kollekció a víz alatti világ kreatív részleteivel egészíti ki a fürdőszobákat, és luxus lehetőséget kínál arra, hogy saját fürdőszobáját tervezze a rendelkezésre álló modulációs lehetőségek széles skálájának felhasználásával. A Sott'Aqua Marino mindenki számára egyedi tervezési megközelítést kínál. fürdőszobája rugalmasan használható egy- vagy dupla mosdószekrényekkel.A falra szerelt kerek tükör akasztóval szintén rejtett világítási rendszert tartalmaz. A kerekeken található cédrusláda oszlopmosóként is szolgál.

Projekt neve : Sott'Aqua Marino, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Sott'Aqua Marino A Fürdőszobai Bútorok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.