Design magazin
Design magazin
A Reklámplakát

Amal Film Festival

A Reklámplakát A posztert a fesztiválok vidám ünnepe ihlette. A mintát úgy alakították ki, hogy átfogja és megünnepelje a gazdag spanyol kultúra különbségeit. Mivel Spanyolország multikulturális ország, gazdag történelmével és identitásával, a plakát célja az európaiak és az arabok, a muszlimok és a keresztények közötti remény kiemelése volt. A projektet a Barnbrook stúdióban tervezték, London, Egyesült Királyság. 1 hétig tartott, amíg a plakátot megterveztem. A használt színeket, típust és szimbólumokat a spanyol és az arab kultúrák metszéspontja ihlette.

Projekt neve : Amal Film Festival, A tervezők neve : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ügyfél neve : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival A Reklámplakát

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.