Design magazin
Design magazin
A Reklámplakát

Amal Film Festival

A Reklámplakát A posztert a fesztiválok vidám ünnepe ihlette. A mintát úgy alakították ki, hogy átfogja és megünnepelje a gazdag spanyol kultúra különbségeit. Mivel Spanyolország multikulturális ország, gazdag történelmével és identitásával, a plakát célja az európaiak és az arabok, a muszlimok és a keresztények közötti remény kiemelése volt. A projektet a Barnbrook stúdióban tervezték, London, Egyesült Királyság. 1 hétig tartott, amíg a plakátot megterveztem. A használt színeket, típust és szimbólumokat a spanyol és az arab kultúrák metszéspontja ihlette.

Projekt neve : Amal Film Festival, A tervezők neve : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ügyfél neve : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival A Reklámplakát

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.