Design magazin
Design magazin
A Reklámplakát

Amal Film Festival

A Reklámplakát A posztert a fesztiválok vidám ünnepe ihlette. A mintát úgy alakították ki, hogy átfogja és megünnepelje a gazdag spanyol kultúra különbségeit. Mivel Spanyolország multikulturális ország, gazdag történelmével és identitásával, a plakát célja az európaiak és az arabok, a muszlimok és a keresztények közötti remény kiemelése volt. A projektet a Barnbrook stúdióban tervezték, London, Egyesült Királyság. 1 hétig tartott, amíg a plakátot megterveztem. A használt színeket, típust és szimbólumokat a spanyol és az arab kultúrák metszéspontja ihlette.

Projekt neve : Amal Film Festival, A tervezők neve : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ügyfél neve : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival A Reklámplakát

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.