Design magazin
Design magazin
A Reklámplakát

Amal Film Festival

A Reklámplakát A posztert a fesztiválok vidám ünnepe ihlette. A mintát úgy alakították ki, hogy átfogja és megünnepelje a gazdag spanyol kultúra különbségeit. Mivel Spanyolország multikulturális ország, gazdag történelmével és identitásával, a plakát célja az európaiak és az arabok, a muszlimok és a keresztények közötti remény kiemelése volt. A projektet a Barnbrook stúdióban tervezték, London, Egyesült Királyság. 1 hétig tartott, amíg a plakátot megterveztem. A használt színeket, típust és szimbólumokat a spanyol és az arab kultúrák metszéspontja ihlette.

Projekt neve : Amal Film Festival, A tervezők neve : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ügyfél neve : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival A Reklámplakát

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.